606 028 304  ·  Magí Raméntol 3, Rubí       montse@lectorsaltren.cat

 
Ens trobareu al carrer
Magí Raméntol nº 3 de Rubí
PUGEU AL TREN?

Mil Gràcies!!!!

Aquest és un post per agrair la extraordinària feina de Noemí Villamuza, de Jorge Caballero i de Ramón Corretgé, els autors d’aquest blog que ara esteu veient.

Les meravelloses il·lustracions que ens acompanyen són obra de la Noemí i compartir-les amb tots vosaltres és un goig immens.
Aquesta pila de maletes plenes de llibres, de trens i de gats em van eixamplar el cor el dia que les vaig veure. Sempre he admirat aquestes imatges que fa la Noemí, tan carregades d’emocions, amb aquesta bellesa tan directa que arriben a l’ànima. M’encanta aquest llapis que, en una explosió de guixades et fa aparèixer una cara angelical d’un nen, una nena o una mare  tendra i acollidora. Comptar amb elles per la meva web ha estat una sort que encara ara no m’acabo de creure!

La feina de disseny, maquetació, tria de colors, de lletres, de bons consells i de hores i hores d’ensenyar-me a fer anar el word press i el photoshp són obra del Jorge. La seva paciència per ensenyar-me una vegada i un altra com he de fer les entrades al blog, com he de posar les fotos per què em quedin bé i els crusanets que em portava cada dia que teniem classe han estat les millors hores de feina que he passat en molts anys!

La feina en la distància del Ramón, el programador que ha bastit els fonaments sobre els que hem treballat, ha estat primordial i professional.

Aquesta web és la seva obra i em sento la persona més afortunada del món per haver pogut comptar amb ells.

No és només una il·lustradora, és una fada de les dels contes. Veieu com de les seves mans, i només amb un llapis, surt màgia!

Jorge ens recomana dos llibres que tenen molt a veure amb el seu compromís per la defensa dels drets dels animals, les converses sobre aquest tema que s’anaven escolant entre i consulta i crusanet, m’han transformat. No només m’ha ensenyat a treballar les imatges, m’ha dissenyat un pensament nou de respecte i compromís amb els animals.

Moltíssimes gràcies!
Treballar amb vosaltres ha estat un immens plaer!