606 028 304  ·  Magí Raméntol 3, Rubí       montse@lectorsaltren.cat

 
Ens trobareu al carrer
Magí Raméntol nº 3 de Rubí
PUGEU AL TREN?

 

 

Vagó de recomanacions

Petits Lectors, Grans Lectors, àlbums il·lustrats…

Descobrint una gran il·lustradora: Marta Montañá.

Aquest mes d’octubre, hem tingut a Lectors, al tren! una exposició amb els originals de Marta Montañá. Si us ha passat com a mi, al principi de llegir el seu nom, us preguntareu: qui és Marta Montañá? I quan comences a investigar, mires la seva web i busques els... llegir més »

Regals de Nandibú per l’estiu

Tot el que sap Alejandro, Boca de tauró i Catorze. De vegades, un matí, apareix una editora a la teva llibreria i, com aquell que porta una cosa fràgil i delicada a la bossa, treu tres llibres que fan que se li il·lumini la mirada. Són aquests moments màgics els que... llegir més »

NADAL I LLIBRES VAN INSEPARABLES!

La meva amiga del CRP de Terrassa, Maribel, em va demanar unes quantes recomanacions de lectura per poder comprar i regalar per Nadal i Reis. Gràcies a ella m’hi he posat i he acabat fent-ne fins i tot més del compte. El temps, aquest bé tan preuat, ara el tinc... llegir més »

El cigne i la trompeta.

Ai! Com m’agraden els llibres de la col·lecció El jardí secret de l’editorial Viena! M’acabo de llegir La trompeta del cigne, escrita per Elwyn Brooks White i encara tinc el somriure a la cara. Una història divertida, entranyable, emotiva, que ens parla de la... llegir més »

Georges Perec i les seves particularitats

Acabo de llegir al diari d’ahir (sempre vaig un dia atrassada, m’agrada llegir el diari ben d’hora mentre esmorzo) que Adrià Pujol ha traduït el llibre de Georges Perec L’eclipsi. L’eclipsi, és aquel llibre on, en francés, no hi ha cap... llegir més »

Un Robertson Davies per aquest Nadal

El hombre astuto Robertson Davies Asteroide Una vegada més, el genial Robertson Davies ens obsequia amb una obra magistral. Comença amb la mort del pare Ninian Hobbes durant la celebració del Divendres Sant, i el que sembla que serà la investigació per part del metge... llegir més »

Tania Val de Lumbre

Amb aquest títol Nórdica inicia la seva col·lecció de llibres infantils i manté l’acurada selecció que la caracteritza. Ens endinsarem a les valls nevades de Noruega de la mà de la Tania, una nena entremaliada, però valent, que es pregunta per tot allò que l’envolta,... llegir més »

Cremeu Barcelona!

Novel·la revelació de l’any 2015! El jove Guillem Martí ha aconseguit traslladar totes les seves recerques sobre el germà del seu besavi a aquesta trepidant i apassionada novel·la sobre la Barcelona de l’any 1939, quan, amb un acte d’heroïcitat desconeguda... llegir més »