606 028 304  ·  Magí Raméntol 3, Rubí       montse@lectorsaltren.cat

 
Ens trobareu al carrer
Magí Raméntol nº 3 de Rubí
PUGEU AL TREN?

 

 

La maleta dinamitzadora

Tallers, Clubs de Lectura, Món llibre…

Els cabells de la senyora Bruna. 14è Conte Confinat

Avui he triat un conte que espero que us faci riure. Em sembla que ens cal una mica de risoteràpia a tots plegats. No és fàcil trobar bones històries que no siguin d’escarni a personatges o a temes escatològics. De fet, què ens fa riure? Quan ahir m’ho... llegir més »

El jardí subterrani. 12è Conte confinat

El jardí subterrani, escrit i il·lustrat per Cho SUNKYUNG, editat per Thule l’any 2005. Aquest és un àlbum que m’agrada explicar per parlar d’aquelles petites coses que podem fer com a individus, com a persones petites i aparentment insignificants,... llegir més »

Lluna plena o quin misteri…Onzè Conte confinat

Lluna plena, d’Antoine Guilloppé, el va editar Macmillan l’any 2011. Aquests és un d’aquells àlbums, malauradament desapareguts, que no et canses de mirar. i a més, com diuen a GRETEL  és un àlbum amb text per a primers lectors i imatges per a... llegir més »

Què és LLIBRERIES OBERTES

Llibreries obertes és un projecte altruista impulsat per Som i Mortensen i que compta amb el suport d’editors, autors, llibreries, entitats i periodistes de la cultura i agents del sector. L’import íntegre de les vendes el rebrà la llibreria. Aquí teniu l’enllaç... llegir més »