Us omplo una maleta de llibres
i us la vinc a ensenyar i explicar.
PUGEU AL TREN?

 

 

La maleta dinamitzadora

Tallers, Clubs de Lectura, Món llibre…

Lectors, al tren! Espai de llibres ja té seu.

        El Carles, l’altre pilar del projecte, ens va donar la benvinguda amb aquestes paraules: Lectors, al tren! ja té espai fisic. El passat 19 de maig vam fer la inauguració de Lectors, al tren! Espai de llibres i vam tenir la sort de... llegir més »

CLUB DE LECTURA A L’ATENEU DE SANT CUGAT

El Club de lectura de l’Ateneu ha començat amb força. El primer llibre que hem llegit és la novel·la epistolar de Katharine Kressmann Taylor. Potser un dels aspectes que més sorprenen del llibre és el fet que va ser escrit el 1938, molt abans que la majoria... llegir més »

Booktubers a la Biblioteca Mestre Martí Tauler

Ja tenim els nostres booktubers. Quatre components del Club de lectura Lectors, al tren! ens recomanaran el llibre que mes els hi a agradat d’aquest trimestre. trimestre.   Sohaib ens recomana Tom Gates Tot és genial! de Liz Pichon, editat per Bruixola.... llegir més »

Il·lustríssims ha començat!

El primer dels Il·lustríssims ja està en marxa! Dani Cruz és el primer artista que ens acompanya en aquesta aventura de mostrar la feina que fan els il·lustradors. La interpretació del text que fa de manera tan particular, especial i única cada artista la anirem... llegir més »

Dani Cruz, el primer IL·LUSTRÍSSIM.

Dani Cruz a La Claraboia L’il·lustrador Dani Cruz serà el primer del que tindrem la sort d’exposar el treball a les parets de La Claraboia. El proper divendres dia 27 de maig, inaugurarem l’exposició dels originals d’aquest il·lustrador de traç enèrgic i... llegir més »

Il·lustríssims a La Claraboia

La Claraboia és un espai d’art on s’hi poden trobar exposicions de totes les disciplines artístiques. Pintura, fotografia, escultura, disseny, ..És en aquest marc on oferim exposicions d’originals ‘il·lustradors i il·lustradores del món dels... llegir més »

Món Llibre

Món Llibre és el festival literari de referència de la ciutat de Barcelona. Un Sant Jordi infantil i juvenil que aplega activitats de tota mena relacionades amb el món dels llibres. Espectacles, trobades amb il·lustradors, exposicions, contacontes i recomanacions de... llegir més »

Club de Lectura

El club de lectura pretén fomentar la lectura, compartir les emocions experimentades durant la mateixa, debatre temes d’interès i treballar les relacions en grup entre nois i noies. La finalitat del Club de lectura és acostar els llibres, fer que estiguin a... llegir més »

Tallers

Els Tallers que ofereixo sempre tenen a veure amb la nostra relació amb els llibres. El plaer de la lectura, el goig del descobriment de noves emocions mitjançant els textos, però també a través de les imatges que ens regalen els àlbums il·lustrats. La satisfacció de... llegir més »