606 028 304  ·  Magí Raméntol 3, Rubí       montse@lectorsaltren.cat

 
Ens trobareu al carrer
Magí Raméntol nº 3 de Rubí
PUGEU AL TREN?

De la pila de novetats que ara per Sant Jordi van arribant, us he triat unes quantes cosetes pels més petits i alguna per als grans. Còmic, àlbum il·lustrat, narrativa.. una mica de cada per anar preparant la selecció de llibres per regalar i auto regalar-se.

Per començar a introduir als més petits en el món del còmic, teniu els llibres de la col·lecció del Petit Pelut, d’editorial Base. Són històries sense paraules, però amb un fil argumental àgil, divertit i atractiu.
Acompanyarem a quest personatge amb bons sentiments, trapella i espavilat a fer un volt pel camp i trobarem la fauna habitual, el caragol, el pugó, la marieta, la vespa i la formiga. Aventures amb aquest punt d’innocència que els encantes als petits, però amb prou contingut per què pensem que valen la pena.
I, com veieu a la foto, hi ha el peluix del petit Pelut, un encant!

El Petit Pelut. Revolució a l’hort.

Pierre BAILLY i Celine FRAIPONT.
Editorial Base.
ISBN 9788416166459

 

En el món dels llibres infantils, ens podem trobar que els protagonistes són de la més variada espècie, però mai fins ara havia trobat un petit tronc com a personatge principal. El petit tronquet és un personatge molt endreçat i metòdic que col·lecciona tota mena d’objectes que va trobant pel bosc. Quan la cosa és desborda i els calaixos se li queden petits decideix organitzar un museu d’aquests objectes tan curiosos. Trossets de plantes, mitjons desaparellats, ulleres, raspalls, guants, bombetes, eines, pinzells, …ja veureu quin museu tan peculiar que li queda!

El petit tronquet

Ashild KANSTAD JOHNSEN
Nórdica Infantil
ISBN 9788416440825

Si voleu una història original, tendra, optimista, ben escrita i ben traduïda (Bel Olid), per a nois i noies a partir de 10- 11 anys, aquest és el llibre. Les especialíssime il·lustracions de l’Oliver Jeffers li acaben de donar el toc rodó. Personatges estrambòtics, desarrelats i perduts (com diu en Pep Molist a la seva ressenya) que us faran riure i us robaran el cor.

Si voleu llegir el que en diu el Pep al seu blog Llibres al replà cliqueu aquí.  En fa una ressenya meravellosa.

 

 

El noi que nedava amb les piranyes

David ALMOND
Bambú.
ISBN 9788483434000

Els llibres d’aquesta editorial em tenen el cor robat. Quan els veig que arriben de novetat a la llibreria no em puc resistir a emportar-me’ls. Aquí tenim una novel·la curta, divertida, fascinant. Veieu com la descriuen a la web de l’editorial:

“Con un estilo despojado y exacto que destila rabia e ingenio, invocando, entre otros, a Keats, Kafka, Einstein o a los cosmonautas rusos, Offill compone una exquisita y potentísima historia de amor. Considerada por la crítica norteamericana como una de las novelas más importantes de los últimos años, Departamento de especulacioneses el retrato de un matrimonio, pero también una indagación en el misterio de la condición humana. Una novela que se devora de una sentada pero que permanece en el lector mucho tiempo después de haberla terminado.”

Estic desitjant sopar i seure al sofà per començar-la!

Departamento de especulaciones

Jenny OFFILL
Editorial Asteroide.
ISBN 9788416213641