606 028 304  ·  Magí Raméntol 3, Rubí       montse@lectorsaltren.cat

 
Ens trobareu al carrer
Magí Raméntol nº 3 de Rubí
PUGEU AL TREN?

Aquí tenim ja tota la programació d’activitats per aquest mes tan literari. Sant Jordi s’acosta i anirem veient novetats d’àlbums, còmics i llibres de narrativa que van arribant a la llibreria.

Veureu que tenim presentacions d’àlbums, de revistes literàries, de contacontes, de tallers, els originals de Rocio Bonilla tot el mes i el luxe de veure-la en directe fent una il·lustració.

Divendres  6 d’abril a les 18,00h
Contacontes amb Ester Farran i Jordi Sales, autora i il·lustrador de No t’oblidis de mirar per la finestra, editat per Salòria. L’autora ens explicarà un conte entranyable que ens fa més fàcil assumir una pèrdua i tenir el cor obert al consol. Ens acompanyarà també l’il·lustrador, en Jordi Sales que ens mostrarà com ha dibuixat els personatges.
Després farem un taller de creació literària amb Ester Farran, per nois i noies a partir de 7 anys.

Divendres  13 d’abril a les 17,30h
Contacontes amb Umpalumpa de l’editorial Tramuntana. Ens explicaran un munt de contes i farem un taller d’estrelletes que s’enduran tots els bons lectors, com la Martina del llibre “Aprenent a llegir”, editat per Tramuntana.

Dimecres 18 a les 17,30
Presentació i contacontes d’ El mestralet de Nuria Naval. L’autora ens explicarà aquesta història de tenacitat i viatges i després li podrem demanar que ens dediqui el seu llibre.

Divendres dia 20 a les 18h
Signatura de llibres de l’il·lustrador Kim Amate, del seu llibre Quina pinta! d’editorial Baula. La  Gemma Fort ens explicarà el conte i riurem una estona amb les esbojarrades aventures de la Carola i la seva cabellera indòmita i quan acabem, li podreu demanar al Kim que us signi el vostre llibre.

Dissabte 21 a les 12h
Exposició d’il·lustracions originals i contacontes del àlbum Germans  de Rocio Bonilla editat per Animallibres.
Rocio Bonilla vindrà a ensenyar-nos com es fan els dibuixos dels seus àlbums i  la contista Mercè Rubí us explicarà les peripècies de dos germans que no es suporten, però que en el fons s’estimen molt.
L’autora-il·lustradora sortejarà una il·lustració seva entre tots els qui compreu el llibre.

Dijous 26 d’abril  a les 18 h
Taller-activitat amb  José Ignacio Valenzuela (Chascas) autor de La iaia no hi toca , editat per BiraBiro, dins el marc del club de lectura de la Biblioteca Mestre Martí Tauler. Els lectors podreu parlar amb ell sobre el llibre que heu llegit i que tan us ha agradat.

Dimecres 25 d’abril  a les 19h
Presentació del tercer número de la revista La Guardarraya amb el seu director Carlos Ernesto Garcia i un dels redactors Raul Velasco.
La Guardarraya es una revista literària digital bimensual que conté poesia, narrativa, entrevistes a poetes i escriptors, breus reflexions al voltant de la literatura i anuncis relacionats amb esdeveniments culturals.
S’obsequiarà als assistents amb un exemplar en paper d’aquest tercer número.

Dimarts 17 i dijous 19 d’abril .
Taller d’enquadernació creativa amb Maije ÁlvarezTaller d’enquadernació artística on aprendrem tècniques bàsiques d’enquadernació. Aquest Sant Jordi regala el teu propi llibre, porta els teus poemes, les teves il·lustracions i les enquadernarem tot creant una edició única.

Dissabtes 7, 14, 28 d’abril i 5, 12 i 19 de maig
Taller d’iniciació a la cal·ligrafia amb Quim Conca. Curs de 15 hores en sis sessions .Els dissabtes de 10,00h a 12,30h.

Esperem que ens vingueu a veure per Sant Jordi…i abans també!

Si teniu algun dubte, ja sabeu, un correu a

montse@lectorsaltren.cat