606 028 304  ·  Magí Raméntol 3, Rubí       montse@lectorsaltren.cat

 
Ens trobareu al carrer
Magí Raméntol nº 3 de Rubí
PUGEU AL TREN?

Qui sóc?

 

Hola.
Soc llibretera de professió, lectora de llibres i àlbums il·lustrats de passió i compartidora de bones lectures de vocació.

Vaig estudiar psicologia a la UAB, però la millor escola han estat els 30 anys treballant envoltada de llibres, autors i il·lustradors i la meva formació sobre llibres i il·lustració ha passat pel master del grup Gretel, diferents cursos amb especialistes del món del llibre, la il·lustració, l’edició i la dinamització de la lectura.

Participar a la Comissió d’experts del Clijcat, al Món Llibre o a les Jornades de Crítics de la revista Faristol m’ha servit per descobrir altres usos dels llibres i d’aquí la meva fal·lera de fer Maletes Temàtiques, per utilitzar els llibres com a eines per aprendre i per gaudir i fer-los descobrir a mestres, psicòlegs, pares, mares, àvies, tietes…

La il·lusió per descobrir autors i il·lustradors i compartir-los és el que m’ha empès a obrir una llibreria a Rubí especialitzada en el món de la il·lustració on hi ha una acurada selecció d’àlbums, llibres de narrativa per a totes les edats i una petita secció també de novel·la gràfica i còmic.

Una part important de l’espai està dedicat a exposicions d’originals per poder veure en viu i en directe la feina que desprès va a parar als llibres que tant ens agraden. Cada mes hi ha un il·lustrador diferent i per l’espai han passat il·lustradors de la talla de Noemí Villamuza, Ignasi Blanch, Beatriz Martín Vidal, Jordi Vila Delclòs, Leonardo Rodriguez, Rocio Bonilla, Albert asensio i molts altres que hi aniran venint.