Us omplo una maleta de llibres
i us la vinc a ensenyar i explicar.
PUGEU AL TREN?

Qui sóc?

 

Hola.
Soc llibretera de professió, lectora de llibres i àlbums il·lustrats de passió i compartidora de bones lectures de vocació.

Vaig estudiar psicologia a la UAB, però la millor escola han estat els 27 anys treballant a la llibreria Racó del Llibre de Rubí i la meva formació sobre llibres i il·lustració ha passat pel master del grup Gretel, diferents cursos amb especialistes del món del llibre, la il·lustració, l’edició i la dinamització de la lectura.

Participar a la Comissió d’experts del Clijcat, al Món Llibre o a les Jornades de Crítics de la revista Faristol m’ha servit per descobrir altres usos dels llibres i d’aquí la meva fal·lera de fer Maletes Temàtiques, per utilitzar els llibres com a eines per aprendre i per gaudir i fer-los descobrir a mestres, psicòlegs, pares, mares, àvies, tietes…

La il·lusió per descobrir autors i il·lustradors i compartir-los és el que em dona energia per carretonejar les meves maletes i anar amb elles allà on calgui. Hi ha vagons per a totes les edats; pugeu al tren, lectors?