Ens trobareu al carrer
Magí Raméntol nº 3 de Rubí
PUGEU AL TREN?

Inauguració de l’exposició amb obra singular de Roser Capdevila , 2 de desembre de 2022.

L’exposició es podrà visitar fins el 27 de gener de 2023

Il·lusió, emoció, agraïment,… és el que a Lectors vam viure a la inauguració de l’exposició d’aquesta obra de la Roser Capdevila, tan singular i diferent del que fins ara us havíem presentat.

L’alegria, la força i l’entusiasme sense concessions que la Roser ens ha obsequiat des del primer dia que vam parlar de muntar l’exposició ha estat el motor d’aquest viatge, juntament amb la participació força activa de la seva família, en especial de l’Helena, als quals agraïm molt aquest dies de projecte i feina conjunta.

Ens ha acompanyat a la presentació l’Enric Larreula, autor dels textos dels llibres de la Bruixa Avorrida, amb qui hem conversat sobre la feina que tots dos van fer per regalar-nos les seves històries.

La Roser ens ha explicat el conte de La Gran Patata, d’Éric Battut, utilitzant la seva maleta especial conta-contes-enrotllats i ens ha fet un repàs dels diferents rotlles il·lustrats (alguns de 9 i 10 metres!!) que tenim a les parets de la llibreria, que està clar que han quedat petites per tot el que ens hagués agradat exhibir.

Amb aquests rotllos la Roser explica històries, com a bona narradora que és, perquè tal com diu “allà on no arriba el dibuix escric paraules, allà on no arriben les paraules hi faig dibuixos”.

La presencia al final de la sessió de la Cristina Feliu, editora de BindiBooks ens ha permès recordar i agrair el seu paper, juntament amb la Silvia, de baules de connexió per encetar el projecte, a més de ser qui ha reeditat juntament amb el segell Brot 72 algunes de les històries de les Tres bessones i de la Bruixa Avorrida.

Al final, com no, signatura de llibres.

Roser Capdevila

Enric Larreula

A l’exposició hi podreu veure aquesta part original i diferent de l’obra de la Roser Capdevila: rotlles amb contes (verticals i horitzontals), un teatret, el circ animat amb artistes i les grades de personatges, les titelles de la família bus,…