606 028 304  ·  Magí Raméntol 3, Rubí       montse@lectorsaltren.cat

 
Ens trobareu al carrer
Magí Raméntol nº 3 de Rubí
PUGEU AL TREN?

Lectors, al tren! és l’espai on viuen els llibres.

Hi viuen i ens fan viure, ja que  hi podreu comprar llibres, àlbums il·lustrats principalment, però també narrativa i molts llibres de qualitat per petits i grans.
Hi presentem autors, il·lustradors, editors, expliquem contes, llegim poemes, novel·les i sobretot compartim bones estones, si s’escau, acompanyats de música o teatre.
I fem tallers, de cal·ligrafia amb Quim Conca, de manualitats amb Yasmina Capó o Marta Cancio i d’il·lustració amb una de les il·lustradores més brillant del nostre firmament, Noemí Villamuza.

 

Els últims divendres del mes són de la Noemí.
Cada últim divendres tenim el gust de tenir a la il·lustradora amb nosaltres que ens alimenta l’esperit i ens nodreix de coneixements. Potser per això vam decidir anomenar els seus cursos com Tallers Degustació.
Un tast per les tècniques, els esbossos i les idees que acompanyen a la creació.

En paraules de la mateixa Noemí :

Con qué ligereza el lápiz se mueve por la página en blanco cuando no hay compromiso… y qué soltura tienen los trazos si además, la idea que perseguimos encuentra su forma.

Les seves explicacions ens omplen d’idees i aquest encant amb que ens ensenya com estirar el concepte i portar-lo a sobre el paper es especial i màgic

La antesala de una ilustración es un lugar asilvestrado y valiente. El boceto es un lugar sin arte final porque nunca tuvo pretensión de vestimenta. Su sentido de la mecánica y su sencillez lo convierten en un motorcillo poético

El procés creatiu, esbossos, maquetes, els dibuixos, les idees… i tot el que es cuina en la confecció d’un àlbum.
El divendres  23 de març.


De 17 a 19,30h
Preu  50€
Inscripció prèvia

Al Carrer Magí Raméntol, 3  Rubí.

Si voleu més informació o inscriure-us podeu fer un correu a

montse@lectorsaltren.cat