Ens trobareu al carrer
Magí Raméntol nº 3 de Rubí
PUGEU AL TREN?

Activitats Novembre 2019 a Lectors, al tren! Espai de llibres.

Aquest mes de novembre hem preparat exposicions, presentacions, lectura compartida acompanyada de música en directe i una divertida sessió amb dos autors que son la monda. Esperem que us animeu a venir a veure les il·lustracions que penjarem a les parets i que els il·lustradors  ens deixen per poder contemplar els traços, les textures i el petit detall que no es pot  copçar en les edicions impreses dels àlbums. Per nosaltres és un gust poder-los observar i compartir amb tots vosaltres.

Divendres 8 de novembre a les 19h

Inauguració exposició aniversari de l’editorial Flamboyant

L’editorial Flamboyant, aquest any celebra el desè aniversari i hem volgut oferir una mostra del que han editat durant aquests anys. Il·lustradors/es com Ignasi Blanch, Rocio Bonilla, Mercè Galí, Xavier Salomó, Ferran Orta, Eva Armisén, Miren Asiain, Luciano Lozano, Mónica Carretero, Carmen Saldaña i Guridi, en podrem veure els originals i també serà una bona ocasió per conèixer el seu catàleg d’àlbums ja que, com diuen les seves editores, a Editorial Flamboyant creiem en la força transformadora de la lectura, dels textos i de les imatges. Llegir des de ben petits ens ajuda a portar una vida més rica, a ser persones més creatives i empàtiques, així com a desenvolupar-nos intel·lectual i humanament.

Celebrem-ho amb elles!

Dimecres 13 de novembre de 19 a 20,30

Lectura compartida amb Raúl Velasco.

Partint del llibre de Luis García Montero Las palabras rotas, us proposem la segona sessió de lectura compartida i participar en les reflexions i poemes a través de la ma del Raúl.

Paraules com bondat, identitat, amor, lectura, consciència, política, temps, progrés… venen acompanyades de reflexió i de poesies per obrir camins i eixamplar mirades
Preu del taller 6 €. Cal inscripció prèvia.

Dissabte 16 de novembre a les 12h

Presentació del llibre A flor de pell editat per El Cep i la Nansa amb la seva il·lustradora Laura Borràs i l’autora del text Tere Puig.

Ens acompanyaran l’autora del text Tere Puig i la il·lustradora Laura Borràs i jugarem amb elles a “llegir” les imatges.

En un món on sorolls, imatges, olors i altres sensacions ens estimulen pertot arreu, aquest llibre ofereix un moment poètic per a meditar sobre les nostres percepcions. Des de que naixem, coneixem el nostre entorn amb el que el nostre cos percep i les interaccions que tenim amb altres persones o objectes, amb l’espai o el temps. És un caminar entre mons, el del nen, el de l’adult, el de l’ancià.

Divendres 22 de novembre a les 19 h

Lectura i música del llibre La sopa de l’avi editat per Babulinka Books amb el seu autor Mario Satz i la violoncel·lista Nuria Puigbó.

L’editora de Babulinka Books, Mar Gonzalez, ens va proposar compartir una lectura en veu alta amb l’autor del llibre La sopa de l’avi, Mario Satz, un home del Renaixement per la seva àmplia i inabastable cultura, sensibilitat i capacitat de transmetre emocions. La relació tan especial que es basteix en aquesta història entre una noia amb anorèxia i el seu avi a través d’aquesta sopa que té tots els ingredients que calen per curar els mals de l’ànima l’acompanyarem de les notes del xel·lo de la Núria que acaben de ser el bàlsam curatiu que tots necessitem.

Divendres 29 de novembre a les 19 h

Inauguració de l’exposició d’originals de Zuzanna Celej.

Durant dos mesos tindrem els meravellosos originals de la il·lustradora que tots reconeixem pel seu estil particular, imatges plàcides, colors suaus, aquarel·les subtils on els animals tenen un gran protagonisme i que ens evoquen mons de somni i aventura.

Ens acompanyaran la il·lustradora Zuzanna Celej i Helena García i Alberto Sotelo, editors de Kalandraka, que ens presentaran L’avi os té un secret, un àlbum ple de secrets i misteris i ens parlaran dels llibres de la seva editorial.

Dissabte 30 de novembre a les 12 h

Presentació Agus i els monstres amb Jaume Copons i Liliana Fortuny editats per Combel Editorial i exposició d’exemplars en diferents idiomes.

Veniu a conèixer les últimes aventures de l’Agus i els monstres amb els seus esbojarrats creadors que tornen a venir a casa nostra! Riurem, dibuixarem i ens ho passarem pipa,  i podreu veure  una exposició amb exemplars de l’Agus en tots els idiomes el món!!

Els autors signaran els llibres que ens compreu aquest dia!