Ens trobareu al carrer
Magí Raméntol nº 3 de Rubí
PUGEU AL TREN?

UN ESPAI MÀGIC ON SOMNIAR, APRENDRE, INSPIRAR-VOS I DESCOBRIR EL MÓN DE LA IL·LUSTRACIÓ.

LES FINESTRES DEL VAGÓ D’ACTIVITATS DE LECTORS, AL TREN!

HORARI DE NADAL:

Obrim el 6 i el 8 de desembre amb el nostre horari habitual, de 10:00 a 13:30 pel matí i de 17:00 a 20:00 per la tarda

Totes les activitats són amb aforament limitat, per tant cal fer reserva prèvia. Podeu passar per la llibreria o fer un correu a montse@lectorsaltren.cat

Divendres 3 de novembre a les 19,00 h

Inauguració de l’exposició dels originals de l’Albert Asensio de l’àlbum En què somia l’os? editat per Joventut

Recordeu l’os del Banc Blau? Doncs l’Albert l’ha seguit per esbrinar què somia i n’ha fet un nou àlbum editat per l’Editorial Joventut, que aquest novembre celebra els seus 100 anys!

Ho celebrarem amb ells i amb l’os de l’Albert vestint les nostres parets i compartint amb ell aquesta història que ens explicarà el dia de la inauguració

La podeu venir a veure fins el 8 de desembre! 

Curs de Narració Oral amb Sherezade Bardají. Tercera sessió, 30 de novembre.

Shhh, taller de narració de contes i altres secrets.

La narració oral és l’art d’explicar una història: com fem servir el cos? I la veu? D’on surten les històries? Com passen d’escrites a escoltades?
Porta el cos, la veu i una història. Juntes trobarem el gest, el ritme i altres secrets.

Farem 3 sessions més teòriques seguides i després dues més de seguiment i acompanyament de les vostres pròpies propostes.

19 d’octubre, 23 i 30 de novembre

15 de febrer i 11 d’abril.

Preu 60€ les 5 sessions. Per adults

El primer dissabte de cada mes a les 10,00h.

Club de lectura infantil-juvenil amb Maria Gajas.

Tercera estació dels Clubs de Lectura de la Maria, el dissabte 2 de desembre de 10h a 11,30h, Samala,  el club per a nois i noies de 9 i 10 anys, i de 11,45h a 13,15h, Ohio, el club per a nois i noies d’ 11-12-13 anys.

Encara us hi podeu afegir!!

El primer dissabte de cada mes ens trobarem i triarem un llibre que podrà ser narrativa, còmic o àlbum.
Us volem fer descobrir llibres que ens han enamorat i que volem compartir per poder amplificar i enriquir l’experiència lectora a través de la conversa dirigida per la Maria Gajas que guiarà els nens i nenes en l’anàlisi del text i en les seves connexions amb altres autors i obres literàries.

Preu 35 € per les 8 sessions.

El primer dijous de cada mes a les 18 h.

El Club de Lectura de La Caputxeta d’àlbum il·lustrat.

Tercera sessió, el dijous 14 de desembre.

Amb la Melania Del Pino, que tots coneixeu com La Caputxeta, us oferim una nova edició amb el seu Club de Lectura per adults d’Àlbum Il·lustrat.

Aquest curs el fil conductor seran il·lustradors/es de proximitat.

Us podeu apuntar a tot el curs o a sessions soles.

Ens trobem el primer dijous de cada mes.

Preu 60 € el curs sencer o bé 10€ per sessió única. Per adults.

Divendres 15 de desembre a les 19,00 h

Presentació i inauguració d’exposició dels originals de Dani Torrent del llibre Dies perfectes , escrit per Joan Marcet, editat per Cal·lígraf.

Joan Marcet com a periodista ha estat corresponsal de televisió a Mèxic i Centre Amèrica, al Marroc i nord d’Àfrica i enviat especial a les guerres de l’Afganistan i Iraq. Mentre prepara una recopilació d’històries com a reporter viscudes arreu del món ( He estat a llocs millors) apareixen aquests Dies perfectes, relat escrit en primera persona a partir d’una veu femenina. Si bé no és la novel·la que alguns esperaven, diu que és la primera que, en homenatge molt lliure a una amiga de l’ànima, ha tingut la il·lusió de publicar.

En Dani Torrent hi ha posat la seva visió del personatge i el seus ambients amb el seu estil potent, ple de color i de traços brillants, expressius i suggerents.

Ens acompanyaran a la presentació del llibre i inauguració de l’exposició dels originals.

Dimecres 27 de desembre a les 18,00 h

Xerrada – exposició: el llibre més enllà del llibre amb Ramon Besora

Tot un món de sorpreses en motiu de la presentació del llibre d’artista escrit i confeccionat pel Ramon Besora, El conte del ratolí, numerat i signat.

El Ramon ens portarà les seves maletes plenes de sorpreses i de poesies, acompanyant aquesta publicació de 333 exemplars únics i especials que podreu adquirir aquell dia en exclusiva a la nostra llibreria.

ÚLTIMES NOTÍCIES

Manifest per un Nadal ple de lectura i Decàleg Literari

Manifest per un Nadal ple de lectura Salut, lectors intrèpids i amants de les aventures llibresques! A Lectors, al tren!, estem preparant-nos per una temporada màgica de llibres, rialles i històries que escalfaran els cors més que una tassa de xocolata calenta. Perquè...

Ja us podeu subscriure a la nostra web per rebre les novetats!

Després d’uns dies de pensar, fer i provar, ja tenim la web actualitzada (bé, potser falta una miqueta…) i ja us podeu subscriure per rebre les novetats. Ho podeu fer al final d’aquesta entrada del bloc o al final de la pàgina d’inici de la...