606 028 304  ·  Magí Raméntol 3, Rubí       montse@lectorsaltren.cat

 
Ens trobareu al carrer
Magí Raméntol nº 3 de Rubí
PUGEU AL TREN?

Fa un parell de dies, en Pep Bruno va penjar al Facebook un escrit recordant que cal demanar permís per difondre i explicar contes, que cal preguntar a l’autor/a , il·lustrador/a, editor/a si ho podem fer, i és veritat que aquestes coses no les fem quasi mai!
Per això, els contes que triaré, són tots els que ja no es troben en llibreries, que estan descatalogats i que, per tant, crec que al menys així ajudo a que no es perdin del tot.
De passada hi vincularé algún àlbum de novetat, però sense explicar-lo. Intentem ser respectuosos amb la feina dels altres!!!

Avui, he triat un àlbum que ja fa molt temps que no es troba ja que l’editorial Everest va tancar fa ja uns anys, però jo el trobo molt bonic i tendre. Una filigrana d’il·lustracions fetes amb plastilina, moldejada i col·locada en planxes per a la seva il·lustració, amb vidre i pintura acrílica per aconseguir efectes brillants. Regalos, ens mostra una àvia viatgera que teixeix uns vincles meravellosos amb la seva neta a través dels particulars obsequis que li porta dels seus viatges.

 

AVIS, PIRANYES I ALTRES HISTÒRIES, escrit i il·lustrat per Rocio Bonilla, edita Animallibres.

Un tendre homenatge a tots els avis i les àvies que ens acompanyen, ens expliquen històries i amb els qui teixim complicitats que no s’esborren amb el pas del temps.
Rocio Bonilla ha fet un àlbum entranyable, tendra i divertit, amb aquell toc de murrieria que tenen les seves il·lustracions i amb petits detalls que omplen les pàgines de vida i de quotidianitat, i que fan que ens hi sentim tant còmodes perquè retraten les nostres pròpies maneres de viure. És l’ultima novetat per aquest Sant Jordi que no sabem quan cel·lebrarem.

Si tot va bé, al desembre tindrem els originals d’aques àlbum  a Lectors, al tren! i el presentarem amb la Rocio i la contacontes Mercè Rubí. Esperem que per llavors, ja tot hagi tornat a la normalitat!!