606 028 304  ·  Magí Raméntol 3, Rubí       montse@lectorsaltren.cat

 
Nos encontraréis en la calle
Magí Raméntol nº 3 de Rubí
¿SUBÍS AL TREN?

Dani Cruz a La Claraboia

L’il·lustrador Dani Cruz serà el primer del que tindrem la sort d’exposar el treball a les parets de La Claraboia.
El proper divendres dia 27 de maig, inaugurarem l’exposició dels originals d’aquest il·lustrador de traç enèrgic i contundent.
Dani Cruz ha il·lustrat l’àlbum William per a nois i noies de l’editorial Base, i aprofitant que és l’any que commemorem els 400 anys de la mort de William Shakespeare, tindrem el plaer de oferir-vos una lectura d’alguns fragments de la obra d’aquest gegant de la literatura gràcies a l’esplèndid oferiment de l’Angel Miguel, director de teatre, home de cultura i gran coneixedor de l’obra de Shakespeare, que ens ha triat uns sonets meravellosos i especials per aquest dia.

Tindrem també el goig de donar la paraula a l’editor de Base Editorial, Santiago Sobrequés que ens explicarà com es decideix publicar un àlbum il·lustrat, i com es forma el tàndem escriptora-il·lustrador com és el cas del llibre de William i de la sèrie Anna Anec format per Care Santos i Dani Cruz.
Hem d’agrair la feina de posar en marxa el projecte a l’Àurea Juan, que perseguint a uns i a altres, correus amunt i avall i trucades per aquí i per allà, ha aconseguit tenir a tothom implicat.

Així doncs, comenceu a reservar-vos la data del 27 de maig a les 19h per trobar-nos tots a La Claraboia, al carrer sant Miquel numero 9 de Rubí, on a més de les il·lustracions, també hi podreu trobar els llibres amb l’obra editada d’aquest artista gràcies a la col·laboració del Racó del Llibre.