Ens trobareu al carrer
Magí Raméntol nº 3 de Rubí
PUGEU AL TREN?

 

Editorials

Hi ha editorials que, pel seu bon criteri, per la seva qualitat i la seva acurada selecció no hem de perdre de vista. Us poso les meves preferides.

Libros del Asteroide

Libros del Asteroide és una editorial independent fundada a Barcelona l’any 2005 per Luis Solano.
Des de la seva creació, l’editorial ha publicat més d’un centenar de llibres que han obtingut el reconeixement del públic i la crítica i ha rebut diversos premis i reconeixements, entre els quals destaca el Premi Nacional a la Millor Tasca Editorial Cultural concedit pel Ministeri de Cultura a 2008.

Libros del Asteroide vol oferir als seus lectors obres fonamentals de la literatura universal dels darrers setanta-cinc anys que no hagin estat publicades abans en espanyol o que es trobin descatalogades. En el seu catàleg predominen les novel·les però també hi deixen espai per a llibres d’altres gèneres com biografies, memòries i reportatges, que han  traduït d’una quinzena de llengües diferents. Creuen que els lectors busquen simplement bons llibres, amb independència del gènere al qual aquests s’adscriguin.

Visiteu el web

Nandibú

Nandibú és l’editorial infantil i juvenil de Pagès Editors.
Capitanejada per Alba Besora, amb l’assessorament del seu pare, Ramón Besora, formen un tàndem d’experiència i alta exigència que venen avalades per tot el món editorial.
La recerca de nous autors i  il·ustradors és una de les tasques que s’han posat a l’agenda i també, recuperar joies del món del llibre exhaurides o descatalogades des de fa ja molt temps. En Lars, l’os polar o Babar en són una mostra.

Llibres per totes les edats, des de els que encara no llegeixen fins als joves lectors hi trobaran el seu raconet per perdre’s i trobar noves finestres obertes al món. Llibres-joc, imatges amb poques paraules i una acurada selecció de narrativa infantil i juvenil, sempre amb la intenció de treballar les emocions i col·laborar a enriquir l’univers lector.

Visiteu el web

 

 

 

Viena edicions

Eines d’acurat disseny i amb continguts sòlids que l’empresa necessita per a la seva activitat diària, instruments de màrqueting per acompanyar campanyes promocionals, o projectes commemoratius de dates i fites assenyalades.

La nostra experiència ens avala per donar resposta a les seves necessitats i assessorar-los en la tasca de comunicar els seus valors corporatius i potenciar la seva projecció dins el seu mercat.

La Col·lecció El cercle de Viena, està dedicada a la descoberta de clàssics moderns del segle XX fins ara inèdits en català o a la recuperació d’edicions descatalogades o oblidades.

Visiteu el web

Impedimenta

Publicar el més valuós de la literatura clàssica i moderna és la nostra més ferma intenció, en edicions que ens satisfacin a nosaltres com a lectors exigents. Obres inspirades en un ideal de qualitat que volem que sigui el nostre distintiu com a editorial. El catàleg està integrat per Gran Narrativa pertanyent a la tradició occidental, que es presenta en noves edicions i amb una aproximació editorial totalment fresca.

Visiteu el web

Editorial Joventut

Va ser una de les editorials pioneres de l’àlbum il·lustrat per a nens i s’ha consolidat avui dia com una de les editorials amb més prestigi en aquest sector, donant presència als autors i il·lustradors més significatius de tot el món ( Helen Cooper, David Wiesner , Roberto Gonsalves, Àngel Domínguez, Jerôme Ruillier , Albert Asensio, Peter Schössow … ) Alguns dels seus llibres infantils, com Contes per telèfon de Gianni Rodari, i àlbums, com Stelaluna , Sopa de Carbassa , L’ós que estimava els llibres i El cassó de Lorenzo, entre molts altres, s’han convertit en petits best – sellers del món infantil.

Visiteu el web

Animallibres

Animallibres és un segell editorial especialitzat en literatura infantil i juvenil que aposta per una literatura de qualitat que ajudi els nens i les nenes a créixer amb històries divertides, màgiques i originals. Tenim com a objectiu fomentar la lectura, amb llibres adaptats als interessos dels joves lectors, i amb una edició acurada tant pel que fa al text com a les il·lustracions. A més, volem col·laborar amb la tasca dels mestres amb propostes didàctiques que ajudaran els educadors a fer gaudir de les lectures i treure’n el màxim profit.

Visiteu el web