Ens trobareu al carrer
Magí Raméntol nº 3 de Rubí
PUGEU AL TREN?

El bloc de Lectors, al tren!

Il·lustració Araceli Plata

El Te de maduixa al cau de Lectors, al Tren!

Inauguració de l’exposició de les il·lustracions de Toni Galmés per l’àlbum Te de maduixa al cau del Teixó, escrit per Eulalia Canal i editat per BindiBooks, divendres 16 de febrer de 2024. L’esquirol busca… la felicitat. Aquest és el motor de la història que... llegir més »

Les Peti(ti)teses de Pep Molist…. o no tan petites.

Presentació del llibre de poemes Peti(ti)teses, escrit per Pep Molist i il·lustrat per Alicia Varela, editat per Babulinka, 14 de febrer de 2024 Ahir va ser una tarda plena d’emocions, i totes bones! Vam poder escoltar al Pep Molist recitar alguns dels poemes del seu... llegir més »

Dies perfectes o Perfect days?

Dels “Dies perfectes” de Joan Marcet als “Perfect days” de Wim Wenders”, gener de 2024 L’atzar ha fet coincidir la presentació a Lectors del llibre de Joan Marcet “Dies perfectes” amb la projecció a les sales comercials aquests dies de la pel·lícula “Perfect... llegir més »

Les estacions del mes de febrer de Lectors, al tren!

Dijous 1 de febrer a les 18 h. El Club de Lectura de La Caputxeta d’àlbum il.lustrat, amb Melania del Pino Dissabte 10 de febrer a les 10,30 h (Samala) i a les 11,45 h. (Ohio) Club de lectura infantil-juvenil amb Maria Gajas. Dimecres 14 de febrer a les 18,30 h.... llegir més »

Visita de Marc Boutavant… i el Gos Pudent

Visita i xerrada amb en Marc Boutavant el divendres 19 de gener de 2024 Tenir en Marc Boutavant a la nostra llibreria ha estat realment un privilegi i ho hem d’agrair molt especialment a en Jaume i Ferran Centelles per les gestions realitzades que ens van permetre fer... llegir més »

Quarta sessió del Club de Lectura de la Caputxeta

Quarta sessió del Club de Lectura d’Àlbum Il.lustrat de la Caputxeta, dijous 11 de gener de 2024. L’àlbum Els migrants, amb il·lustracions de la Maria Girón i text de Marcelo Simonetti, editat per Kalandraka, ens va portar una sessió del Club amb força debat que... llegir més »