Ens trobareu al carrer
Magí Raméntol nº 3 de Rubí
PUGEU AL TREN?

El bloc de Lectors, al tren!

Il·lustració Araceli Plata

Miquel Martín ens explica Aurora Bertrana

Divendres 31 de maig de 2024, Teatre sense teatre, Aurora Bertrana comentada, amb Miquel Martín i Serra. Ja havíem participat en una de les activitats literàries que Miquel Martín ofereix, en aquell cas va ser una passejada per Begur envoltats de la poesia de Joan... llegir més »

Gaudí, un estiu inoblidable

Divendres 7 de juny de 2024, inauguració de l’exposició dels originals de les il·lustracions de l’àlbum Gaudí, un estiu inoblidable, escrit i il·lustrat per Carla Tabora i Rosana Faría, editat per Joventut. D’aquesta darrera exposició de la temporada, que tindrem a... llegir més »

Les estacions de juny 2024 de Lectors, al tren!

Dijous 6 de juny a les 18 h. El Club de Lectura de la Caputxeta d’àlbum il·lustrat.   Divendres 7 de juny 19 h. Inauguració de l’exposició de les il·lustracions originals de Rosana Faría i Carla Tabora de l’àlbum Gaudí. Un estiu inoblidable. El... llegir més »

Imatges de Sant Jordi

El nostre drac ja es diu Lec i la nostra lectora Tura, aquests son els noms dels personatges de la il·lustració de la Noemí Villamuza. El Consell de Nominadors de Dracs va triar entre les propostes que ens van fer els lectors. Gràcies Clàudia!!   Imatges de Sant... llegir més »

Una presentació XXL

Divendres 3 de maig de 2024, presentació dels integrals 1 i 2 de la sèrie XXL (Les increïbles i superheroiques aventures de la XXL), escrit per Eduard Márquez, il·lustrat per Artur Laperla i editat per L’Altra Editorial. L’Eduard Márquez i la Marina Llompart, autor i... llegir més »

Les estacions de maig 2024 de Lectors, al tren!

Divendres 3 de maig a les 19 h. Presentació de la sèrie de còmics de la XXL amb Eduard Márquez i Marina Llompart Dissabte 4 de maig a les 10,30h (Samala) i a les 11,45h (Ohio) Club de lectura infantil-juvenil amb Maria Gajas. Dijous 9 de maig a les 18 h. El Club de... llegir més »

La Festa del Drac a Lectors, al tren!

La Il·lustració del Drac convidat d’aquest any és de Noemí Villamuza Us esperem el proper dissabte 20 d’abril per compartir una estona amb el nostre Drac convidat i amb els il·lustradors i escriptors que ens acompanyaran de les 11 a les 14 h per conversar... llegir més »