Ens trobareu al carrer
Magí Raméntol nº 3 de Rubí
PUGEU AL TREN?

 

 

El vagó de les activitats

Presentacions, Tallers, Clubs de Lectura,…

Taller de ceràmica il·lustrada amb Ruth Hernández

Taller de Ceràmica Il·lustrada, amb Ruth Hernández, dijous 21 de setembre de 2023 Comencem les activitats de la temporada a Lectors, al tren! i ho vam fer, seguint l’estel.la de l’exposició que tenim a les parets, amb un taller per il·lustrar ceràmica a... llegir més »

Marató de Lectura de Roald Dahl

Ens vam adherir a la reivindicació de l’obra del Roald Dahl amb aquesta marató de lectura en veu alta el 24 de març que es va fer a escoles, biblioteques i llibreries. Vam triar per llegir Els culdolla, la lectura va començar a les cinc de la tarda i durant un parell... llegir més »

FAMÍLIES QUE LLEGIM EN VEU ALTA

El regal de la lectura en veu alta Llegir en veu alta ho considerem tant important que, amb la Maria Gajas, vam decidir oferir camins i consells per poder-ho fer en família. Partint de dos llibres que ja són “la Biblia” com va dir la Maria, vam muntar una... llegir més »

Les Galetes de poesia de Ramon Besora

Divendres 19 de maig de 2023, Poesia a l’escola? POESIA A LA VIDA!, Amb Ramon Besora i Maria Gajas. Tarda de poesia, galetes amb versos i alliberament de poemes engabiats. En Ramon Besora ens va fer tota una lliçó de com es pot treballar la poesia amb els... llegir més »

SANT JORDI 2023

Per fi un Sant Jordi normal, sense entrebancs, pandèmies ni tempestes d’aigua i vent. A Lectors, al tren!  hem treballat, hem gaudit, hem rigut, hem suat per arribar a aquesta diada però ha valgut la pena, i molt. Hem pogut preparar el nostre espai i la nostra... llegir més »