Ens trobareu al carrer
Magí Raméntol nº 3 de Rubí
PUGEU AL TREN?

Vagó de les activitats

Il·lustració: Araceli Plata

Nangilima: al voltant de l’obra d’Astrid Lindgren

Espectacle i taller d’il·lustració al voltant de l’obra d’Astrid Lindgren amb Sherezade Bardají i Noemí Villamuza, dissabte 28 d’octubre de 2023. Va ser tot un luxe tenir a Lectors, al tren! el mateix dia a Sherezade Bardají i a Noemí Villamuza... llegir més »

Curs de Narració Oral, amb Sherezade Bardají

Primera sessió de Shhh, taller de narració de contes i altres secrets, amb Sherezade Bardagí, 19 d’octubre de 2023 Com ens preparem per narrar? Quins referents hem de buscar? Quines fonts? Aquestes i moltes altres van ser les qüestions que amb la Sherezade vam... llegir més »

Club de Lectura de la Caputxeta: primera sessió!

Primera sessió del Club de Lectura de la Caputxeta del curs 2023-2024, 5 d’octubre de 2023. Sessió intensa la que va inaugurar el Club aquesta temporada amb la proposta de la Melania del primer àlbum. Sentiments trobats (Sentimientos encontrados) , escrit... llegir més »

Taller de ceràmica il·lustrada amb Ruth Hernández

Taller de Ceràmica Il·lustrada, amb Ruth Hernández, dijous 21 de setembre de 2023 Comencem les activitats de la temporada a Lectors, al tren! i ho vam fer, seguint l’estel.la de l’exposició que tenim a les parets, amb un taller per il·lustrar ceràmica a... llegir més »