Ens trobareu al carrer
Magí Raméntol nº 3 de Rubí
PUGEU AL TREN?

 

 

El vagó de les maletes

Descobreix tot el que aquest servei et pot oferir!

Les maletes plenes de llibres són seleccions temàtiques a partir de les vostres necessitats de treballar o conèixer un tema a través dels àlbums il·lustrats i llibres infantils, sigueu escoles, instituts, centres cívics, centres de psicologia o altres organismes o institucions.

Un cop em dieu el tema que voleu treballar, us preparo una maleta plena de llibres i veniu a la llibreria o bé, vinc jo i us els explico. De la selecció que jo he fet, podeu triar els que vulgueu adquirir per a la vostra biblioteca, classe, aula, centre, despatx… i jo mateixa us els serviria.

Cal aclarir, però, que aquesta selecció que es fa no està vinculada a cap editorial en concret i que l’únic criteri a l’hora de fer-la és que els llibres siguin de qualitat, per la qual cosa, passen per un cribratge rigorós i selectiu, de manera que TOTS els llibres que hi haurà a la maleta tenen uns continguts literaris, artístics i educatius contrastats i fiables. Aquesta acurada selecció, els coneixements que es requereixen per a aquesta especialització i les hores de feina que comporta, no suposaran cap cost addicional al preu final dels llibres.

De maletes se’n poden fer de tots els temes que se us acudeixin: emocions, viatges, alimentació, discapacitats, diversitat, higiene, hàbits, treure bolquers, bullying a l’escola, pèrdua d’un ésser estimat, animals, còmics, humor, avis, arquitectura, art, poesia, teatre, família, mascotes, l’espai, la natura, el clima, les cases, un autor en concret, un il·lustrador, un estil d’il·lustració… les possibilitats són infinites!

El que necessiteu, amb un marge de temps de 10-15 dies us ho tinc a punt.
Si us interessa només m’ho heu de dir i us ho preparo i quedem.
Si teniu qualsevol pregunta, no dubteu a plantejar-me-la.
Pugem al tren?