Ens trobareu al carrer
Magí Raméntol nº 3 de Rubí
PUGEU AL TREN?

Abril ha estat un mes intens i ple d’activitats que ens han deixat una mica destrossats, però, per altra banda ha sigut tan meravellós comptar amb il·lustradors/es, escriptors/es, contacontes , pares i mares i iaies i tietes i nens i nenes….. que hi tornaria ara mateix!

La Maria d’Umpalumpa que va venir a explicar contes de l’Editorial Tramuntana ens va encandilar amb aquesta nena que apren a llegir amb la Bonnie del llibre Aprenent a llegir, la Núria Naval que ens va explicar el seu conte El Mestralet, aquesta història màgica del vent que plana pel desert i construeix obres d’art. Vam tenir al Kim Amate i la Gemma Fort que ens van fer riure amb les aventures de la Carola i els seus esbojarrats cabells del conte Quina pinta! editat per Baula i l’Ester Farran i el Jordi Sales ens van emocionar amb el Pol i el seu germà convertit en cigonya que a la fi convenç fins i tot als seus pares amb No t’oblidis de mirar per la finestra, editat per Salòria Edicions

I, a més, la Rocio Bonilla ens va portar els seus originals del llibre Germans, editat per Animallibres que vam exposar i vam tenir de teló de fons tot el mes mentre explicavem històries, reiem, ens emocionavem i admiravem aquestes meravelles en forma de llibres. Va venir molt ben acompanyada de la Mercè Rubí que amb un ajudant de luxe (Enric, el fill de la Rocio) ens va desglossar aquesta relació tant particular que tenen els germans de la història. Va ser espectacular veure l’Espai tant ple d’admiradors de la il·lustradora, tot i que no se qui s’ho va passar més be, si els petits o els grans!  Jo mateixa estava com flotant i quan al final de la sessió vam sortejar un dels dos dibuixos que li va tocar a una nena amb la seva mare encara més entusiasmada, no us imagineu el meu goig al veure que també ens va regalar una il·lustració per a nosaltres..

 

 

També vam tenir el goig de presentar el tercer número de la revista literària digital La Guardarraya amb el seu director, el periodista, escriptor, poeta i corresponsal salvadoreny Carlos Ernesto García i el debat que en va sortir, acompanyats també per l’escriptor rubinenc Raúl Velasco va ser tan nutritiu com un bon àpat.

 

I també vam poder compartir amb tot el meu grup de lectors del Club de lectura que comando a la Biblioteca Municipal Mestre Martí tauler la visita de l’autor de La iaia no hi toca, editat per BiraBiro, José Ignacio Valenzuela “Chascas” que ens va descobrir els secrets d’aquesta iaia i tota la història que hi ha al darrera. Entranyable, divertit i emocionant!

O sigui, que visca l’abril i totes les coses que ens ha portat!!!!

Al maig més, eh? Hem començat amb una exposició que us deixarà bocabadats. Els originals de la Maria Elena Valdez dibuixats i pintats en mocadors brodats són d’una exquisidesa que no us podeu deixar perdre. Fins el dia 2 de juny estaran a les nostres parets.