Ens trobareu al carrer
Magí Raméntol nº 3 de Rubí
PUGEU AL TREN?

Dijous …LLamps i Centelles!. Taller amb Jaume Centelles sobre l’àlbum Te de maduixa al cau del teixó, d’Eulàlia Canal, il·lustrat per Toni Galmés i editat per BindiBooks. Dijous, 22 de febrer de 2024.

Feia temps que no jugàvem a cartes i més encara a la mona. En Jaume ens va fer retrobar aquest joc per proposar una activitat al voltant de l’àlbum Te de maduixa al cau del Teixó (les il.lustracions del qual tenim penjades a les parets de Lectors fins el 29 de març).

Prèviament ens va fer un acurat anàlisi i unes reflexions sobre l’àlbum, sempre interessants, que ens van permetre, per exemple, encetar un diàleg sobre la qüestió de personificar animals, la pertinença o no que les seves atribucions naturals hi siguin manifestades o respectades i quins poden ser els límits.

Amb la proposta del joc de cartes de fer parelles es tractava de recordar frases dites pels diferents personatges i emparellar-los, tot pensant en els infants en un entorn escolar o a casa però amb l’objectiu d’aprofundir en l’àlbum i exercitar una lectura atenta. És divertit i cadascú s’ho pot fer a casa amb pocs materials i val per altres àlbums.