Ens trobareu al carrer
Magí Raméntol nº 3 de Rubí
PUGEU AL TREN?

Espectacle i taller d’il·lustració al voltant de l’obra d’Astrid Lindgren amb Sherezade Bardají i Noemí Villamuza, dissabte 28 d’octubre de 2023.

Va ser tot un luxe tenir a Lectors, al tren! el mateix dia a Sherezade Bardají i a Noemí Villamuza oferint-nos el seu art en base a l’obra d’Astrid Lindgren, a qui potser alguns coneixem només per Pippi Calcesllargues, però que te tot un món literari per descobrir.

En primer lloc la Sherezade ens va posar en escena Nangilima, un espectacle de narració i objectes creat per ella mateixa i nascut, en paraules seves parlant de l’Astrid, ‘… era una escriptora plena d’arbres, de rius, de flors, d’aventures i de personatges entranyables. He escollit cinc històries basades en la seva vida i obra per narrar-les amb la boca, les mans i els boscos. Fixeu-vos-hi! Se m’ha omplert el cos de paisatges!”.

Per la seva banda, la Noemí ens va proposar el taller “Astrid Lindgren i els coloms missatgers”. A partir de les aventures dels protagonistes del llibre Els germans Cor de Lleó i amb un dels elements significatius de la història com són els coloms missatgers; en vam dissenyar, dibuixar i pintar un i vam escriurem un missatge que els coloms havien de portar simbòlicament a destinataris personals. Llapis, paper kraft i gouache blanc van ser les eines amb les quals els participants al taller van deixar volar la seva imaginació per representar coloms.

Sherezade Bardají

Noemí Villamuza