Us omplo una maleta de llibres
i us la vinc a ensenyar i explicar.
PUGEU AL TREN?

El Bloc de “Lectors, al tren!”
 

“Que altres presumeixin de les pàgines que han escrit;
a mi m’enorgulleixen les que he llegit.”

Jorge Luís Borges

 

Lectors, al tren! Espai de llibres ja té seu.

        El Carles, l’altre pilar del projecte, ens va donar la benvinguda amb aquestes paraules: Lectors, al tren! ja té espai fisic. El passat 19 de maig vam fer la inauguració de Lectors, al tren! Espai de llibres i vam tenir la sort de... llegir més »

LES RECOMANACIONS PER L’ESTIU PER CINQUÈ I SISÈ

He vist que a l’escola Regina Carmeli de Rubí recomanen la meva web per triar llibres per l’estiu. Moltes gràcies! Doncs aquí van uns quants títols per triar, tots de màxima qualitat i amb diversió assegurada. Són els finalistes als Atrapallibres... llegir més »

CLUB DE LECTURA A L’ATENEU DE SANT CUGAT

El Club de lectura de l’Ateneu ha començat amb força. El primer llibre que hem llegit és la novel·la epistolar de Katharine Kressmann Taylor. Potser un dels aspectes que més sorprenen del llibre és el fet que va ser escrit el 1938, molt abans que la majoria... llegir més »

El cigne i la trompeta.

Ai! Com m’agraden els llibres de la col·lecció El jardí secret de l’editorial Viena! M’acabo de llegir La trompeta del cigne, escrita per Elwyn Brooks White i encara tinc el somriure a la cara. Una història divertida, entranyable, emotiva, que ens parla de la... llegir més »

Booktubers a la Biblioteca Mestre Martí Tauler

Ja tenim els nostres booktubers. Quatre components del Club de lectura Lectors, al tren! ens recomanaran el llibre que mes els hi a agradat d’aquest trimestre. trimestre.   Sohaib ens recomana Tom Gates Tot és genial! de Liz Pichon, editat per Bruixola.... llegir més »

Georges Perec i les seves particularitats

Acabo de llegir al diari d’ahir (sempre vaig un dia atrassada, m’agrada llegir el diari ben d’hora mentre esmorzo) que Adrià Pujol ha traduït el llibre de Georges Perec L’eclipsi. L’eclipsi, és aquel llibre on, en francés, no hi ha cap... llegir més »

Una de pirates!

Uf!  M’hi vaig posar a les tres de la tarda i, malgrat que tenia que preparar la sessió del Club de lectura de la Biblioteca de Rubí, no vaig parar fins que me’l vaig acabar… He de començar dient que MAI m’han agradat les històries de pirates,... llegir més »

Recomanacions i reflexions

Fa uns dies, vaig rebre un regal meravellós. L’editora de Babulinka, Mar Gonzalez, em va fer arribar aquest llibre Aigua, que ens explica el que podem aconseguir si tots anem a una i deixem de mirar-nos el melic. I, de vegades, sembla que les coses van lligades,... llegir més »

Un Robertson Davies per aquest Nadal

El hombre astuto Robertson Davies Asteroide Una vegada més, el genial Robertson Davies ens obsequia amb una obra magistral. Comença amb la mort del pare Ninian Hobbes durant la celebració del Divendres Sant, i el que sembla que serà la investigació per part del metge... llegir més »