606 028 304  ·  Magí Raméntol 3, Rubí       montse@lectorsaltren.cat

 
Ens trobareu al carrer
Magí Raméntol nº 3 de Rubí
PUGEU AL TREN?

“Que altres presumeixin de les pàgines que han escrit;
a mi m’enorgulleixen les que he llegit.”

Jorge Luís Borges

El bloc de Lectors, al tren!

 

Il.lustració de Rocio Bonilla

Els Iris, qui els va veure?

Divendres, 18 de novembre de 2022, presentació de l’àlbum Els iris, editat per Juventud; escrit per Ramón Besora i il·lustrat per Zuzanna Celej. Al final no els vam veure… els iris volem dir, però va servir per posar molta atenció a tot el que els nostres... llegir més »

Cosmo

Divendres 11 de novembre de 2022, presentació del llibre Cosmo, editat per BindiBooks, escrit per Carlie Sorosiak i il·lustrat per Araceli Plata. En aquesta presentació ens van acompanyar l’Araceli Plata, i en Rubén, creador de T-Can, especialista en la... llegir més »

Tu nombre en el agua

El passat divendres 28 vam convidar al nostre amic i poeta Raúl Velasco per presentar i llegir-nos algun dels poemes del seu darrer llibre publicat, Tu nombre en el agua, un llibre en el que plana la pèrdua des de la vessant més personal. Per completar la presentació... llegir més »

La vaga de les granotes

Dissabte,  22 d’octubre. Presentació del l’àlbum La vaga de les granotes, de l’editorial BindiBooks a càrrec dels seus autors Oriol Canosa, escriptor, i Cuchu il·lustradora. Us imagineu que passaria si les vaques es posessin en vaga i no donessin... llegir més »

Guia per a families cruels i malvades

Quin títol per un llibre-guia!! Potser podria ofendre a més d’un pare; però no, tot el contrari, aquest divendres 21 d’octubre la Mercè Botella ens ha portat aquesta guia per ajudar els pares que s’enfronten amb la situació de proporcionar i... llegir més »

Yekibud, Pia Wortham i el Mocador del Sultà

Inauguració de l’exposició sobre l’àlbum El Mocador del Sultà, editat per Yekibud i il·lustrat per Pia Wortham, divendres 7 d’octubre de 2022 Victoria Pazmiño, editora de Yekibud, i Pia Wortham, arquitecta, creadora de llibres d’autor i il·lustradora, ens van regalar... llegir més »

Primera sessió del Club de Lectura de la Caputxeta

Ahir, primera sessió del Club de Lectura per adults de la Caputxeta, amb la nostra amiga Melania del Pino. El Club està dirigit a públic adult per parlar de l’àlbum il·lustrat i aprendre i compartir entre tots els participants les diferents lectures i visions... llegir més »