606 028 304  ·  Magí Raméntol 3, Rubí       montse@lectorsaltren.cat

 
Ens trobareu al carrer
Magí Raméntol nº 3 de Rubí
PUGEU AL TREN?

“Que altres presumeixin de les pàgines que han escrit;
a mi m’enorgulleixen les que he llegit.”

Jorge Luís Borges

El bloc de Lectors, al tren!

 

Il.lustració de Rocio Bonilla

Les Galetes de poesia de Ramon Besora

Divendres 19 de maig de 2023, Poesia a l’escola? POESIA A LA VIDA!, Amb Ramon Besora i Maria Gajas. Tarda de poesia, galetes amb versos i alliberament de poemes engabiats. En Ramon Besora ens va fer tota una lliçó de com es pot treballar la poesia amb els... llegir més »

SANT JORDI 2023

Per fi un Sant Jordi normal, sense entrebancs, pandèmies ni tempestes d’aigua i vent. A Lectors, al tren!  hem treballat, hem gaudit, hem rigut, hem suat per arribar a aquesta diada però ha valgut la pena, i molt. Hem pogut preparar el nostre espai i la nostra... llegir més »

Chascas

Divendres, 17 de març de 2023, xerrada al voltant de El millor germà de món amb els seus autors. Ens va venir a veure en José Ignacio Valenzuela “Chascas” autor de l’àlbum El millor germà del mon, il·lustrat per Max Saladrigas i editat per Bira Biro,... llegir més »

Adéu, Rotllos del bon rotllo

Acta de cloenda de l’exposició “Els Rotllos de la Roser Capdevila”, divendres 27 de gener de 2023. Bon rotllo és el que ens ha impregnat el conjunt de Rotllos il·lustrats que us hem pogut oferir. Tota mena de sentiments vam viure el divendres per la... llegir més »