606 028 304  ·  Magí Raméntol 3, Rubí       montse@lectorsaltren.cat

 
Ens trobareu al carrer
Magí Raméntol nº 3 de Rubí
PUGEU AL TREN?

“Que altres presumeixin de les pàgines que han escrit;
a mi m’enorgulleixen les que he llegit.”

Jorge Luís Borges

El bloc de Lectors, al tren!

 

Il.lustració de Rocio Bonilla

Adéu, Rotllos del bon rotllo

Acta de cloenda de l’exposició “Els Rotllos de la Roser Capdevila”, divendres 27 de gener de 2023. Bon rotllo és el que ens ha impregnat el conjunt de Rotllos il·lustrats que us hem pogut oferir. Tota mena de sentiments vam viure el divendres per la... llegir més »

Estels i formigues

Presentació el divendres 16 de desembre de 2022 de l’àlbum Estels i formigues, escrit i il·lustrat per Sebastià Serra i editat per El Cep i la Nansa. Tarda de poesia, música i escenari transformista és el que ens van oferir en Sebastià Serra i l’Oriol... llegir més »

Els Rotllos de la Roser Capdevila

Inauguració de l’exposició amb obra singular de Roser Capdevila , 2 de desembre de 2022. L’exposició es podrà visitar fins el 27 de gener de 2023 Il·lusió, emoció, agraïment,… és el que a Lectors vam viure a la inauguració de l’exposició d’aquesta... llegir més »

Lluís Farré i els Dòminos de conte

El passat 25 de novembre ens va visitar en Lluís Farré, autor i il·lustrador i també creador dels Dòminos de conte, que són exactament això… les peces de dòmino on per una de les bandes hi ha figures per poder lligar les fitxes a la partida i per l’altra... llegir més »

Ses Majestats els Reis de l’Orient estan preocupats

Ses Majestats els Reis de l’Orient estan amoïnats perquè els nens i les nenes no llegeixen i ens han enviat aquesta carta. Hem decidit donar-los un cop de ma i conjuntament amb la Maria de @allegir_lij i la Melania dels @loscuentosdelacaputxeta farem aquest mes... llegir més »