Ens trobareu al carrer
Magí Raméntol nº 3 de Rubí
PUGEU AL TREN?

Inauguració el 14/04/2023 de l’exposició de l’àlbum M’agrada!, escrit per Ricardo Alcántara i il·lustrat per Araceli Plata, editat per Malian

Inaugurar exposició sempre ens agrada i ens porta força energia positiva, però si els autors de l’àlbum són dos amics com l’Araceli i en Ricardo encara és millor.

Entre ambdós han creat un personatge que us encantarà, en Balta, l’osset que ha de descobrir el món en un recorregut de creixement i aprenentatge de la vida, i veure que les coses petites són tan importants. Les il·lustracions que ens ofereix l’Araceli fetes amb aquarel·la ens permeten viure el relat des de la tendresa i l’amor amb que subtilment la mare ossa embolcalla el seu fill, en Balta.

Interessant, com sempre, conèixer la història i els camins fins portar el llibre a les nostres mans, i gaudir de la complicitat d’un autor amb un llarg i reconegut recorregut i una il·lustradora que enceta el seu camí en l’àlbum il·lustrat amb M’agrada! i que estem segurs la tornarem a veure participant en la creació de bons llibres.