606 028 304  ·  Magí Raméntol 3, Rubí       montse@lectorsaltren.cat

 
Ens trobareu al carrer
Magí Raméntol nº 3 de Rubí
PUGEU AL TREN?

El passat dijous, dia 21 de gener, en el marc del Club de lectura Lectors al tren! de la Biblioteca Mestre Martí Tauler de Rubí, vam comptar amb la presència de l’autor del llibre que havíem llegit amb els nois i noies. Com a conductora del Club de lectura em tocava presentar-lo i moderar la xerrada, quins nervis!

Andreu Martín es guionista de còmic, de pel.licules, de sèries i autor de més de 100 llibres, guardonat amb tots els premis de novel.la negra, i amb molts de literatura (inclòs el Premio Nacional de Literatura Infantil y Juvenil), va resultar ser tan bon orador com escriptor i va fer sentir-se còmodes els joves lectors i també als grans.
Vam parlar del seu personatge, en  Flanagan i de l’evolució del personatge fins arribar al Bessons congelats, l’ultima novel.la que protagonitza.

Els lectors del Club de lectura van poder-li preguntar  les curiositats sorgides de la novel.la No te’n rentis les mans, Flanagan i els adults assistents també van poder parlar de les seves lectures i del desig de seguir descobrint noves trames.

Tot un luxe poder parlar amb aquest fantàstic autor.
No us perdeu la seva ultima novel.la  La violència justa,  editada  per RBA. Una trama dura, addictiva i impactant!

(Imatge de capçalera extreta del blog Ateneu Candela)