Ens trobareu al carrer
Magí Raméntol nº 3 de Rubí
PUGEU AL TREN?

Inauguració de l’exposició de les il·lustracions de Daniela Godel de l’àlbum Gardinella, de l’editorial Libre Albedrío, el dissabte 11 de febrer de 2023.

– ¡Gardinella! Es hora de irse.

Una invitació al moviment, al viatge. Així comença aquest àlbum de Daniela Godel, del qual podrem veure els originals de les il·lustracions a Lectors fins el 31 de març.

Gardinella és una nena que emprèn un viatge iniciàtic amb la seva gent, els citintos, tintat de negre i gris des de terres desèrtiques cap a nous paratges, en un camí on la transformació i el ritus s’apoderen del relat fins arribar al seu final, esplendorós en color, en generositat i optimisme.

Daniela construeix aquesta història des de la seva experiència vital, com a persona de diferents orígens familiars, i ens la ofereix amb un estil molt personal que també vam poder comprovar en el fragment de pel·lícula que es va projectar i en la que està treballant, tot afegint noves visions.

Ens han acompanyat Carla Tabora i Rosana Faría que conjuntament amb Daniela estan treballant el projecte Tiliabooks de promoció editorial, amb l’objectiu de crear projectes originals i diversos des de la idea fins la pre-impressió o promoció a la web amb animació.

Gardinella ha estat publicat per Libre Albedrío i la seva editora, Gema Sirvent, ens va dedicar unes paraules en diferit on deixava palès el seu entusiasme per l’àlbum i la bona feina de la Daniela.

Daniela Godel

Carla Tabora

Rosana Faría

Mirant la salutació i el relat de l’experiència de Gema Sirvent, editora de Libre Albedrio, en relació a Gardinella.

La Carla i la Rosana ens van regalar la lectura d’una recepta i un poema del llibre Poesia a fuego lento, escrit i il·lustrat per la primera.