Ens trobareu al carrer
Magí Raméntol nº 3 de Rubí
PUGEU AL TREN?

Recomanacions per Nadal

Per anar preparant les lectures per aquests dies de fred i de recolliment, us recomanaré unes quantes lectures per si voleu anar fent la llista dels Reis Mags o el Tió…

 

 

Primers lectors

El Concert de Nadal
Estel MARIN.
Il. Jorge del Corral
Editorial Barcanova

Per fugir una mica dels tan amanits temes nadalencs, tenim un petit llibre amb els fulls de cartró per poder mirar-lo sense por a que el trenquin les mans inexpertes dels petits lectors. Textos amb rodolins per fer més amena la lectura i dibuixos amb petits detalls per anar observant els entrebancs d’aquest Concert de Nadal.

 

Àlbums Il·lustrats.

La tassa.
Rebecca Young
Il. Matt Ottley
Símbol Editors.

La recerca d’un món millor, o de noves experiències, o d’esperança, o de… el que vulgueu, en aquest meravellós àlbum que ens transporta a un mar on tot és camí, on tot és explorar sensacions i expectatives i on les perspectives, els contrapicats i les barreges de colors ens faran viatjar amb aquest  personatge anomenat Dídac fins a trobar aquest destí final.

Continuació del magnífic àlbum Imagina, sense text i amb unes imatges desbordant d’imaginació en un món fantàstic on els dos protagonistes, un nen i una nena, viuran un munt d’aventures ajudats de dos llàpis màgics que els permeten convertir en real allò que dibuixen. No hi ha sensació de por ni de perill, només d’una successió d’escenes trepidants que els dos protagonistes van salvant amb decisió i tenacitat.

EXPLORA
Aaron BECKER
Editat per Kokoro