Ens trobareu al carrer
Magí Raméntol nº 3 de Rubí
PUGEU AL TREN?

Cinquena sessió dels Clubs de Lectura Infantil (Samala) i Juvenil (Ohio) amb la Maria Gajas, 10 de febrer de 2024

El Club Samala van llegir i comentar per aquesta sessió el llibre de poesia Nas de Pallasso, amb text de Miquel Desclot i il·lustracions d’Anna Font. La il·lustradora ens va fer una visita i ens va portar els originals que havia fet per aquest poemari, explicant-nos els petits detalls curiosos que hi surten, les referències a quadres de pintors de diferents èpoques i com n’havia fet una abstracció per acompanyar i vestir els poemes de Miquel Desclot.

Per la propera sessió llegiran el còmic Molly Wind, amb text de Catalina González i il·lustrat per Toni Galmés que, per cert, podrem admirar algunes de il·lustracions originals ja que formen part de l’exposició d’aquest il·lustrador que tindrem fins el 29 de març, juntament amb les de l’àlbum Te de maduixa al cau del teixó, escrit per Eulàlia Canal.

El Club Ohio van llegir i comentar el llibre Rima, de Joan Rione, que sempre signa amb un heterònim que ja dona sentit al text que llegirem i que, com a home de teatre que es,  ens sorprèn amb la capacitat de posar-se en la pell de diferents personatges per fer-nos meravellosament creïbles les històries que ens relata. No va poder estar amb nosaltres, però ens va enviar un vídeo diferit on va respondre algunes de les preguntes que els joves  lectors havien plantejat.

Per a la propera sessió hem triat llegir  Los misterios del Señor Burdick, de Chris Van Allsburg, que planteja un conjunt d’imatges més o menys inquietants i suggerents amb un text mínim que incita a seguir el relat, i aquesta ha estat la proposta a fer per la propera trobada, pensar i escriure què hi explicarien d’un dels relats que hagin triat. La propera sessió serà molt interessant!