Ens trobareu al carrer
Magí Raméntol nº 3 de Rubí
PUGEU AL TREN?

Presentació del llibre de poemes Peti(ti)teses, escrit per Pep Molist i il·lustrat per Alicia Varela, editat per Babulinka, 14 de febrer de 2024

Ahir va ser una tarda plena d’emocions, i totes bones!

Vam poder escoltar al Pep Molist recitar alguns dels poemes del seu nou llibre Peti(ti)teses, i també a la Mar González, l’editora de Babulinka. I vam comptar amb dos conductors de la presentació meravellosos, la Montse Peláez i l’Agustí Lleyda que van anar desgranant els poemes, recitant-los, interrogant-nos, explicant-nos els petits detalls que s’amaguen a cada línia i estirant dels fils que la Mar i el Pep havien teixit dins aquesta meravellosa edició de Petititeses.

Un goig escoltar-los i capbussar-nos en els poemes que parlen de petites – grans coses.

Nosaltres vam voler fer un gran homenatge al llibre, a la il·lustradora i a l’Editorial Babulinka i, per això, vam clavar

dues estaques a banda i banda del paisatge.

Lligar-hi un fil que transiti de l’una a l’altra.

Tensar-lo tant

com sigui possible,

i triar la matèria

de la qual 

versaran els poemes.

I emulant les il·lustracions d’Alicia Varela, vam omplir el nostre Espai de colors i estrelles “mironianes”

I com que 10 anys de bona feina ens semblen molt importants, vam voler celebrar-los amb un simbòlic i poètic pastis i una copa de cava, brindant per la bona salut de l’Editorial i el magnífic catàleg que la Mar González ha anat atresorant durant aquesta dècada.

I gràcies al Pep Borràs que ens va deixar aquestes Matrioixques de la seva col·lecció de joguines antigues, símbol de la saviesa que Babulinka ens va compartir.

I, sobretot, gràcies a totes i tots els que vau venir a compartir amb nosaltres aquesta petita festa plena de poesia i persones meravelloses.