Ens trobareu al carrer
Magí Raméntol nº 3 de Rubí
PUGEU AL TREN?

Ja tenim els nostres booktubers.
Quatre components del Club de lectura Lectors, al tren! ens recomanaran el llibre que mes els hi a agradat d’aquest trimestre. trimestre.

 

Sohaib ens recomana Tom Gates Tot és genial! de Liz Pichon, editat per Bruixola.

Humor, aventures esbojarrades, imaginació i, sobretot, molt d’enginy en els onze llibres de la sèrie, guanyadora de diversos premis i amb un gran èxit de lectors.

Tot i que s’assembla estèticament a altres sèries juvenils, el contingut dels llibres de Tom Gates, és molt més consistent que les altres sèries. El personatge evoluciona, recapacita i apren. S’enfronta a situacions un pel esbojarrades però que són tractades amb gràcia i sense estridències.

Feu cas a en  Sohaib i llegiu-los!

Andrés ens recomana el llibre  Els pitjors campaments de la meva vida de James Paterson, editat per La Galera.

Pertany a una sèrie on tots els llibres comencen amb “els pitjors…” i relata vicissituds i entrebancs  del protagonista. Humor, trapelleries i aventura són els principals ingredients.

Apalí, a divertir-se!

Omayma ens recomana un dels llibres de la sèrie de La Penjada, Una reina del drama amb molts fums, escrit per Rachel Rénee Russell, editat per Estrella Polar en català i  RBA en castellà.

Les aventuretes de l’institut, les companyes de  classe, les amigues de veritat i les “no tan amigues” són el caldo de cultiu d’aquesta sèrie dirigida a nenes amb ganes d’identificar el seu dia a dia .

 

 

I, per acabar, la Natàlia ens recomana un clàssic entre clàssics, Don Quijote, en una versió adaptada para a joves de l’editorial Vicens Vives .

Molins que són gegants, camperoles que són dames nobles, cavalls escarransits que són grans muntures, botes de vi que són caps de gegants… les visions d’aquest cavaller que ha embogit a causa dels llibres de cavalleries han atrapat a la Natàlia que us recomana entusiasmada aquesta obra.

I ja sabeu, si us animeu a venir, cada quinze dies i en dijous, ens trobem a la Biblioteca Mestre Martí Tauler  a la sala Tallers de la primera planta. Llegim, recomanem, riem, parlem i a més, ara , fem garebem  booktubers!