Ens trobareu al carrer
Magí Raméntol nº 3 de Rubí
PUGEU AL TREN?

Escriptors i il·lustradors

Noemí Villamuza

L’autora de les il·lustracions d’aquesta web i la que millor combina il·lustracions i emocions. Els seus personatges traspuen tendresa, complicitat, somriures, …
Amb llapis pel dibuix i tècnica digital per al color ens obre tot un món únic, personal i inconfusible.

Visiteu el seu web!

I mireu què diuen els de Pencil

Zuzanna Celej

Les seves aquarel·les sobre paper amb una fina transparència, evoquen mons fantàstics i onírics. Tons neutres i apagats, però vius i plens de llum. Les seves il·lustracions poden omplir un relat, un conte, una poesia, una aventura o una expressió d’emocions de manera màgica i absorbent.

Visiteu el seu blog

Roser Capdevila

Li devem tants personatges del nostre bagatge lector que mai li podrem agrair prou. Les seves il·lustracions han servit d’escola de  molts dels joves il·lustradors avui reconeguts. Referent mundial i entranyable persona.

Visiteu el seu web!

Roger Olmos

Les seves il·lustracions impacten, atrapen i no et deixen anar. Compromès amb els animals i amb la feina ben feta. Es capaç de mostrar el món, les persones i els animals com mai  ho hem vist. Imprescindible!

Visiteu el seu web!

Quentin Blake

Associat per sempre més a Roald Dahl, el títol de Sir, li va com l’anell al dit, elegant, compromès i generós. La seva Matilda ens acompanyarà sempre!

Visiteu el seu web!

Pilarín Bayés

Els seus dibuixos expliquen, conten, ensenyen, il·lustren, eduquen, descriuen, omplen, banyen, cobreixen….la nostra persona i el nostre intel·lecte. No hi ha prou paraules per descriure el que fa, s’han de veure les seves il·lustracions.

Visiteu el seu web!

Pablo Auladell

Amb un estil inconfusible sembla beure directament del pintor J.M.W.Turner i les seves il·lustracions t’absorbeixen irremisiblement. La seva Dulcinea quedarà per sempre més gravada  a la meva retina.

Visiteu el seu web!

María Rius

La mestra de mestres que narra a través dels seus dibuixos. Té il·lustrats més de 370 llibres i és un referent cabdal a la il·lustració del nostre país.

Liliana Fortuny

Jove, joveníssima per haver fet ja tanta feina! Alegria, divertimento i gresca són el que em transmeten els seus dibuixos. Amb Jaume Copons formen un tàndem genial per transformar nens no lectors amb voraços menjallibres!

Visiteu el seu web!

Josep Antoni Tàssies

De formació periodista i màster en edició  Tassies omple les seves il·lustracions del seu saber i del reflex d’una manera de pensar. Impactants, contundents i honestes, les seves il·lustracions no van soles, els texts que les acompanyen formen un conjunt rodó.

Ignasi Blanch

Papers, murals, parets d’hospitals,… res se li resisteix, fins i tot va il·lustrar un tros del mur de Berlín. Alìcies, guerres, cançons, reines, Gatsbys, nois en cadires de rodes, tot queda magistralment representat amb aquestes galtes tan característiques.

Visiteu el seu Web!

Carme Solé Vendrell

La seva feina com il·lustradora ja és tot un referent al país. I si per si no n’hi hagués prou, la campanya why? en favor dels nens víctimes de les guerres és admirable. Bona feina en tots els sentits.

Visiteu el seu web!

Arnal Ballester

El seu estil gràfic irreverent dona als seus llibres un toc inconfusible, els seus acrobàtics personatges es mouen en un món d’estridents colors, moviment i humor.

Visiteu el seu web!

Jorge Caballero

Primer va l’esbós, i a poc a poc el va omplint de color, textura, relleu, vida…Collage, aquarel·les, ceres, totes les eines li són propícies per assolir el joc i la lluita…Una delícia!

Visiteu la seva web!

Valentí Gubianas

Expert en canviar els colors del món que ens envolta i posar-hi alegria. Gaudeix de la seva feina i això es nota. deixeu-vos omplir de color! Grans murals o petites pàgines les domina a la perfecció.

Visiteu el seu web!

Leonardo Rodríguez

El llapis i l’aquarel·la són els seus estris màgics per donar vida a qualsevol personatge que se li posi per davant. Espectaculars les seves il·lustracions en  portades de llibres o complements d’àlbums il·lustrats o novel·les. Tant si és la vesant realista com si són caricatures no et deixen indiferent. Veieu com treballa a  dibuixant a Montaigne

Visiteu el seu blog

Rocio Bonilla

Bon rotllo, detalls petits, descripció precisa, aquarel·les, llapis, i sobretot, molt humor en les seves il·lustracions que ens mostren escenes quotidianes, familiars i properes però amb un toc de fantasia si cal. El seu estil el sabreu reconèixer a la primera i us n’enamorareu per sempre!

Visiteu la seva web

Agustín Comotto

Il·lustració, còmics, llibres per nens, per adults.. res se li resisteix alhora de treballar i buscar la manera de gaudir amb el que treballa, i això es nota. Li agrada dibuixar i explicar per què ho fa a mestres, pares, nens i tothom que vulgui saber com es llegeixen les imatges.

Visiteu el seu web!

Eva Sánchez

Premis, reconeixements i glòria per aquesta il·lustradora tan jove que ja porta editats més de 15 meravellosos àlbums aquí, a França, Itàlia…
Jo la vaig conèixer en la col·lectiva que vam fer coordinada per Ignasi Blanch de La princesa del pèsol i poc a poc he anat descobrint aquest univers complex, suggerent, inquietant a vegades i sempre molt potent de les seves il·lustracions.

Visiteu el seu portfolio

Dani Cruz

Es defineix com “historietista” , i això ja ens diu molt. Les seves il·lustracions van començar al món de la publicitat però va descobrir que li agradava molt més “explicar històries” per a grans i petits, ja sigui en format còmic o àlbum il·lustrat.

Visiteu el seu web!

Albert Asensio

El seu Banc Blau va significar un punt d’inflexió en la trajectòria de l’Albert, però també en la nostra com a llibreria. L’exposició dels originals i la visita de l’Albert i la seva editora de Babulinka, Mar Gonzalez, ens va deixar una escalforeta en el cor que encara ara ens dura. Aquest Banc Blau restarà amb nosaltres per sempre i les il·lustracions de l’Albert ens ompliran d’emocions de tota mena. Ossos, esquirols, nens, arbres, tots els elements de la natura hi son representats de manera magistral.

Visiteu la seva web