606 028 304  ·  Magí Raméntol 3, Rubí       montse@lectorsaltren.cat

 
Ens trobareu al carrer
Magí Raméntol nº 3 de Rubí
PUGEU AL TREN?

Amb Albert Asensio, Mar Gonzalez editora de Babulinka i Carles Fort

Un any d’activitats;  presentacions, contacontes, lectures de poemes i música, xerrades amb autors, amb il·lustradors, editors; de tallers d’il·lustració, de cal·ligrafia, d’estampació, d’enquadernació, d’escriptura; de representació d’obres de teatre; de clubs de lectura,….

Un any d’il·lusions i de compartir instants tan emocionants que ens han fet plorar, que ens han fet riure, indignar-nos i entendrir-nos. Un any de fer coneixences extraordinàries que ja quedaran per sempre, de tardes de suar la cansalada preparant tallers per a nens i nenes, de moure cadires, preparar projectors, explicar contes, mostrar il·lustracions espectaculars, novel·les inquietants i reivindicatives.

En un any hi caben tantes coses! Il·lusió, rauxa, entusiasme, complicitats amb persones admirades i encantadores, desil·lusions, decepcions, alguna enrabiada i moltes alegries.

 

 

L’il·lustrador Ignasi Blanch a la inauguració de la seva exposició dels originals de Podries, editat per Takatuka.

Els components de La Càmara: Àngel Miguel, Isabel Blasco, Fran rueda, Roser Tutusaus i la txelista Núria Puigbó després del Voluntat Indòmita.

Amb la il·lustradora Maria Elena Valdez en la seva exposició Cafè Imaginari.

Amb Enric Larreula, Roser Tutusaus i l’editor de Voliana Edicions Jordi Solé, a la inauguració del Triangle Larreula.

Amb Àngel Miguel coordinador de l’exposició Albert Sans, l’Esbart i el Liceu , el coreògraf Albert Sans i la figurinista Maria Carbonell a la inauguració de l’ultima exposició de la temporada,abans de tancar per vacances.

L’Enric Larreula i Laura Borràs en l’exposició dedicada al’autor Triangle Larreula, amb col·laboració amb La Claraboia i la Biblioteca Mestre Martí Tauler.

Presentant la revista literària La Guardarraya amb Raúl Velasco i Carlos Ernesto García.

Amb David Miró i Mari Fouz, autor e il·lustradora de La Germandat, publicat per Onada edicions.

Amb alguns dels autors de l’exposició col·lectiva de La princesa del pèsol; Anna Aparicio Català, Mercè Darbra, Jan Barceló, Maria Val, Maria Elena Valdez, Raul Velez, Xavi Mula, Marta Casals, Sara Porras, Ferran Orta, Laia Ferraté, Carmen López i el coordinador de la expo Ignasi Blanch.

Amb Caridad Martín del CRP Terrassa i els editors convidats a la xerrada El fil de les editorials: Luis Zendrera, Oriol Gonzalez, Joan Vives, Nuria Martí, Mar Gonzalez, Noemí Mercadé i Patricia Martín.

Amb l’autora de No t’oblidis de mirar per la finestra, Ester Farran i l’il·lustrador Jordi Sales.

Amb l’escriptor Ricardo Alcántara a la presentació del seu Nasario, editat per Bambú.

L’Helena Marcet fent la Carta als reis amb la quitxalla

Noemí Villamuza en el seu Taller d’il·lustració dels divendres .

Amb l’escriptor Gabi Martínez i el periodista de RTVE Joan Marcet a la presentació de Un regalo para Kushbu, editat per Astiberri.

Amb la autora-il·lustradora Rocio Bonilla a la presentació de la seva exposició d’originals i contacontes del Germans, editat per Animallibres.

Amb els nois i noies del Club de lectura i l’autor de La iaia no hi toca, José Ignacio Valenzuela, i la col·lega de la Biblioteca Mestre Martí tauler, Mireia Reverter.

Amb l’autora de El regal de l’avi, Ana Zamora i els il·lustradors Rabit´s Hollow (Uri i Clàudia).

Amb la il·lustradora del Enigmas i Caperuza, Beatriz Martín Vidal i el seu editor de Thule, José Díaz.

El meravellos Banc Blau de l’Albert Asensio.

Amb l’Ignasi Blanch presentant el seu llibre i exposició Podries

Toni Grau i la seva exposició de gats.

El Quim i els seus alumnes del Curs de Cal·ligrafia.

Alguns dels contents alumnes del Taller d’Il·lustració amb l’Albert Asensio.

Un dels quadres de l’exposició de Sergi Marcos inspirats en els poemes de Joan Margarit.

Un any d’exposicions meravelloses, a l’oli, guaix, aquarel·la, llapis, sanguina, grans, petites, dolces, impactants, tendres, colpidores, tristes, alegres, temperamentals, totes espectaculars.
Quim Conca, Jordi Vila-Delclòs, Ignasi Blanch, Beatriz Martín Vidal, Toni Grau, Albert Asensio, Rocio Bonilla, Anna Aparicio Català, Mercè Darbra, Raul Velez, Xavi Mula, Eva Sánchez, Elena Val, Marta Casals, Sara Porras,Ferran Orta, Martí Alcon, Jan Barceló, Laia Ferraté, Carmen López, Maria Elena Valdez, Sergi Marcos.
Gràcies a tots i totes per venir a casa meva i deixar-nos veure les meravelloses il·lustracions i pintures que feu.

Un any de descobrir qui son els autèntics amics, que t’acompanyen, t’ajuden i ET COMPREN!!!

Un any de sentir-se recolzada, estimada i respectada.

Un any de descobrir qui son els aduladors que no valoren la feina, l’esforç i el compromis.

Un any de conèixer a molta gent meravellosa que ja són còmplices de tot el que fem a Lectors, al tren!, alguns des de la banda dels usuaris, que han vingut a comprar, participar en els tallers, xerrades, clubs de lectura i presentacions;  i altres des de la banda de col·laboradors: autors/es, il·lustradors/es, pintors, editors/es, traductors/es, distribuïdors/es, representants/es, transportistes i proveïdors de cava fresc!!

I un any més, de tenir el meu suport incondicional al costat, el meu estimat Carles.

A tots, moltes gràcies. He aprés moltes coses en un any!